MALZEMELER:
3 patates
2 tavuk göğüs
5 diş sarımsak
1 kase domates rendesi
taze kekik
sıvıyag,tuz,karabiber
100 gr. kasar peyniri
HAZIRLANIŞI:
Tavuk etine küp küp doğrayın,sıvıyağ döktüğünüz tavaya alın.Tavuklar kavrularken doğranmış sarımsagı ekleyin.Hazırladığınız domates rendesini üzerine gezdirin tuzunu,karabiberini,kekiğini ekleyip bir taşım kaynatın.Patateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayıp bol yagda kızartın.Kiremidin içine önce patatesleri alıp,üzerine pişirdiğiniz tavuk etlerini yayın ve küp doğradığınız kasar peynirini serpiştirin.Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 10 dk. pişirin..
10 yorum:
ne lezzetlidir bu yemek şimdi ellerine sağlık canım...
Kiremit ayrı bir lezzet katıyor yemeklere..
Bende geçenlerde tavuklu,patatesli kiremitte yaptım.
Ellerine sağlık canım.
Nefiss görünüyor.
Öpüyorum.
en sevdiğim üçlü.tavuk, patates ve kaşar bir arada.harika bir yemek olmuş canım.ellerine sağlık.öpüyorum.
nefis, ellerine sağlık.
Canım ellerine sağlık, çok şık bir sunum olmuş, eminim tadı da öyledir.
Nefis bir görüntü harika bir tat ellerine sağlık canım afiyetler olsun.
severim hemde hemde kaşarlı :)ellerine sağlık canım
enfes olmuş eline sağlık
sevgilerimle...
Ellerine sağlık,çok lezzetli bir yemek:))
of nasıl nefis olmuştur kimbilir. ellerine sağlık canım.
Yorum Gönder