3 Mart 2011 Perşembe

KAKAOLU PANDİSPANYA


MALZEMELER:
5 yumurta
5 kahve fincanı seker
5 kahve fincanı un
1 kahve fincanı ılık su
1 paket kabartma tozu
2 yemek kaşığı kakao

HAZIRLANIŞI:
Yumurta ve sekeri şeker eriyene kadar mikserle çırpalım.Ilık suyu ekleyip karıştıralım.Bi tabakta karıştırdığımız unu,kabartma tozunu ve kakaoyu eleyerek ekleyelim.hamurun sönmemesi için tahta kaşıkla karıştırıp yağlanmış kalıba dökelim.önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında pişirelim..(normalde kek yaklasık 30 dakikada pişiyor ama silikon kalıpta yaparsanız ısıyı biraz düşürüp 40-45 dakika pişirin)AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok: